Skip to content

Cart

Your cart is empty

Ținute pentru evenimentele de seară Consiglieri

Ținute pentru evenimentele de seară

Black Tie: O Simfonie a Eleganței Clasice

Black Tie este mai mult decât un cod vestimentar; este un simbol al distincției. Un costum Black Tie, sau Smoking, este ideal pentru evenimente de seară, reflectând un standard înalt de rafinament. Recomandăm sacouri în varianta de eleganță supremă - negru, sau în nuanțe profunde precum bleumarin sau burgundy, păstrând pantalonii în clasicul negru, pentru un contrast subtil și sofisticat.

Sacoul: Definirea Stilului Un sacou de calitate superioară, fie cu rever satinat ascuțit sau de tip șal, este esențial. Oferim opțiuni atât cu închidere la un singur nasture, cât și cu două rânduri de nasturi, pentru a se potrivi preferințelor fiecărui mire. La Consiglieri, accentul este pus pe croială și finisaje, asigurând că fiecare sacou se mulează perfect pe formele dumneavoastră.

Pantalonii: Armonie și Rafinament Recomandăm pantaloni confecționați din același material ca sacoul, mereu negri, pentru a menține coerența stilistică. Este indicat să evităm curelele în favoarea unor talii simple sau cu catarame reglabile, pentru un aspect impecabil și o potrivire perfectă.

Cămașa: Fundamentul Eleganței O cămașă albă, ideal cu plastron sau cu fentă ascunsă, este esențială pentru evenimentele Black Tie. La Consiglieri, oferim modele cu nasturi negri vizibili sau ascunși, precum și manșete duble pentru butoni, accentuând rafinamentul ținutei.

Accesorii: Punctul Culminant al Ținutei Papionul din mătase neagră și batista albă, purtată în buzunarul sacoului, sunt esențiale pentru a completa ținuta Black Tie. Recomandăm butoni care să se armonizeze cu nuanța verighetelor, fie argintii, fie aurii, pentru un detaliu subtil, dar de impact.

Pantofii: Ultima Notă de Stil Pantofii negri, din piele lucioasă sau cu finisaj mat, model Oxford, sunt alegerea ideală. Recomandăm purtarea lor cu șosete negre din mătase sau bumbac fin, lungi, pentru un aspect elegant și unitar.

La Consiglieri, mândria noastră este să oferim fiecărui mire o experiență personalizată, unde fiecare detaliu este gândit pentru a reflecta personalitatea și stilul unic. Vă așteptăm în showroom-ul nostru pentru a descoperi împreună arta ținutei perfecte de ceremonie.

Un costum Consiglieri nu este doar o piesă de vestimentație; este o declarație de stil, o emblemă a eleganței și o amintire prețioasă care va dăinui peste ani. Fiecare detaliu, de la țesătură la croială și până la accesoriile alese, este gândit pentru a vă asigura că veți arăta și vă veți simți de neuitat în ziua nunții dumneavoastră.

Vă așteptăm să scriem împreună povestea costumului dumneavoastră perfect!

Read more

Ținute pentru evenimentele de zi Consiglieri
tinute botez

Ținute pentru evenimentele de zi

Eleganță și Personalitate pentru Evenimentele De Zi Alegerea ținutei ideale pentru evenimentele importante desfășurate pe parcursul zilei, fie că este vorba de o nuntă sau o cununie în aer liber, ...

Read more
Costume de mire | Ghidul mirelui 2023 | Ținuta perfectă pentru ceremonie Consiglieri
Black Tie

Ghidul Mirelui 2024: Arta Ținutei Perfecte pentru Ceremonie

Costumul Perfect de Mire: Apogeul Eleganței și Personalizării În ziua nunții, fiecare mire își dorește să strălucească, să fie îmbrăcat într-o manieră care reflectă nu doar importanța evenimentulu...

Read more