Skip to content

Cart

Your cart is empty

Campanie Promoționala | Pasadena 94

Regulament Oficial al Promoției „Parfum Pasadena 94 Cadou”

Organizatorul Promoției

Consiglieri Fashion Group SRL, cu sediul în Aleea Alexandru 7, Sector 1 București, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/14504/2013, denumită în continuare „Organizatorul”, organizează promoția „Parfum Pasadena 94 Cadou” conform termenilor și condițiilor descrise mai jos.

Perioada Promoției

Promoția se desfășoară în perioada 01.06.2024 - 01.06.2027.

Eligibilitatea Participării

Promoția este destinată tuturor clienților care:

  1. Achiziționează produse Consiglieri Fashion Group SRL în valoare de minimum 10.000 RON pe o singură comandă.
  2. Sunt clienți recurenți cu un istoric de cumpărături semnificativ sau au un lifetime value foarte mare, după cum va fi stabilit de către Organizator.

Cadoul

Clienții eligibili vor primi cadou un parfum ediție specială Pasadena 94. Cadoul este oferit ca semn de fidelizare și apreciere pentru loialitatea și susținerea față de brandul nostru.

Condiții de Acordare

  1. Pentru comenzi de peste 10.000 RON: Cadoul va fi adăugat automat în coșul de cumpărături sau va fi livrat împreună cu comanda.
  2. Pentru situații punctuale: Cadoul va fi oferit pe baza unei evaluări interne realizate de către echipa Consiglieri Fashion Group SRL. Această evaluare va lua în considerare istoricul de cumpărături și valoarea totală a comenzilor unui client.

Dispoziții Finale

  1. Publicarea Regulamentului: Regulamentul oficial al promoției va fi disponibil pe site-ul oficial al brandului www.consiglieri.ro, într-o pagină dedicată promoției: https://consiglieri.ro/pages/campanie-promotionala-pasadena-94
  2. Modificări ale Regulamentului: Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, modificările urmând a fi publicate pe site-ul oficial www.consiglieri.ro. Orice modificare intră în vigoare la data publicării.
  3. Protecția Datelor Personale: Participarea la această promoție implică acordul participanților ca datele lor personale să fie prelucrate de Organizator în scopuri de marketing și promovare, conform legislației în vigoare.
  4. Contact: Pentru orice informații suplimentare, participanții pot contacta Organizatorul la adresa de e-mail: office@consiglieri.ro sau la numărul de telefon: 0786.22.88.11

Alte Dispoziții

  1. Limitarea Răspunderii: Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori în furnizarea cadourilor din motive independente de voința sa.
  2. Litigii: Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la promoție vor fi soluționate pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu este posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele competente din România.

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu și se obligă să respecte toate prevederile prezentului regulament.


Consiglieri Fashion Group SRL își rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoție în orice moment, fără o notificare în prealabil.